Diabet

TAIHUO capsule

Supliment alimentar pentru functionarea normala a pancreasului endocrin, scade glicemia si ajuta la mentinerea glicemiei in limite normale.

Compozitie/capsula : (500mg): fructe de Coix lachryma-jobi var.ma-yuan – 110mg, fructe de Mosmon (Mespiulus germanica) – 95mg, radacini de Ginseng (Panax ginseng) – 70mg, radacini de Salvia miltiorrhiza – 55mg, frunze de Dud (Morus alba) – 50mg, mucoase din pipote de gaina – 15mg, polipeptide din Soia (Glycine hispida) – 5mg, capsula (gelatina)

Indicatii : – diabet zaharat

  • contribuie la mentinerea valorilor normale ale zaharului din sange si urina
  • ajută digestia si activitatea normală a bilei
  • regenerare celulelor
  • colesterol ridicat

Mod de utilizare: 1-6 capsule, de 2 ori pe zi, inainte de micul micul dejun si de masa de seara. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Prezentare: flacon cu 60 capsule/flacon

Atentionari: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Contine soia. Persoanele care iau concomitent medicatie alopata antidiabetica trebuie sa ceara sfatul medicului inainte de administrare.

Conditii de pastrare: in locuri uscate, la temperatura camerei.

A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul (vezi data expirarii)

Lot nr :20190906

Data Fabricatiei: :06.09.2019

Data Expirarii:05.09.2022

Producator: HAINAN BAIHE BIOLOGIC TECHNOLOGY CO.,LTD., China

Importator : SC Ever Green Natural SRL , tel . 004 0735634422

Notificare: INCDBA-IBA Bucuresti, nr. AA 4419/2011